Täältä tulee nyt "matkaraportti" ruåtsin reissusta, (Tarjan uhkailun ja patistelun tuloksena) kuvat tulee kun tulee koska kamera on yhä autossa ja voin kertoa, että kuvia ei kauheesti edes otettu..

Kun syksyllä tuli juttua PMV-näyttelystä olin juuri palannut edelliseltä ruotsin reissulta ja ajatukseni oli että en nyt kyllä taas lähde ruotsiin, Maarit sai lopulta houkuteltua minut vain turistiksi heidän hyttiin matkakuluja jakamaan. Pienen tuumauksen jälkeen tulin siihen mielentilaan että ilmoitin koirankin sitten matkaan...

Matkaseurana ja henkivartijana oli komea amerikanakita uros Nuca emäntänsä Maaritin kanssa (kuva Maaritin kotisivuilta)
nuca_puol.jpg

Näyttelyissä Pörrö sijoittui kahdentoista avoimen nartun joukosta hienosti viidenneksi, mutta jäi ilman Ck:ta
Avoimen voiton vei Tarjan Vanttu, sijoittuen pn kisassa neljänneksi ja tuli samalla ruotsin valioksi, Onnittelut vielä ;-)
Amerikanakita kehässä Nuca 1/1 Ck, joten onnitteluja myös Maaritille!

Paikalla oli jos jonkin näköistä koiratarvikekauppiasta, olin varannut jopa rahaa ostoksia varten mutta kuinka kävi, monen kierroksen jälkeen käteen oli jäänyt vain kaksi isoa makuualustaa... Nuca sai hienon niitein varustetun asennepannan, siitäkin kuvia, ehkä joskus =D

Takaisin tulomatka meni flunssan merkeissä, olin unohtanut pipon kotiin ja ruotsissa oli kylmä, joskaan lunta ei ollut sielläkään. Terminaalista ei saanut syötävää mutta onneksi Tarjan "kennelapulaisella" Susannalla oli ihkuja vanilja ja kinkkupullia, kiitokset niistä ja kiitokset myös toiselle apulaiselle Hennalle koiravahtina olosta!

Kiitoksia Tuijalle ja Matille laivamatkan tarjoilusta ja viihdytyksestä, sekä mahdollisuudesta uusiin tuttavuuksiin, Sondaisa kennelin omistajaan, joskaan en flunssan vuoksi ollut oikein juhla & seurustelutuulella.

Pörrö kotimatkalla, väsynyt matkaaja
1141525.jpg

Erikoiskiitokset Maaritille ja Nucalle mahtavasta matkaseurasta, teidän matkaan lähden toistekin!!